Cultuuravond voor jongeren

28 januari 2013 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Twee keer per jaar organiseert de Cultuurraad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug een themabijeenkomst voor iedereen in de gemeente die met cultuur te maken heeft. Op vrijdag 8 maart staan de jongeren in de spotlights tijdens een netwerkavond. Ook start deze avond de werving van kandidaten voor de Jongerencultuurprijs 2013.

Be smART! is een avond vol inspiratie, informatie en motivatie voor alle jongeren op de Heuvelrug die zelf met een vorm van kunst bezig zijn en daarin verder zouden willen groeien. Een aantal jongeren dat zich actief bezighoudt met bijvoorbeeld muziek, theater, film en beeldende kunst komen zelf in beeld en aan het woord. Zij laten zien en horen waar zij mee bezig zijn, vertellen hoe zij zelf met kunst in aanraking zijn gekomen en wat hen heeft gemotiveerd en geïnspireerd.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk en bestemd voor alle jongeren, volwassenen en organisaties die kunst en cultuur een warm hart toedragen. Er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, bij te praten of nieuwe contacten te leggen.

advertentie
advertentie