Ondernemend Heuvelrug: Feestmaand bij Balkan Grill Alexander

31 januari 2013 om 00:00 Ondernemend

DRIEBERGEN - Balkan Grill Alexander viert in februari het 15-jarig bestaan van het restaurant. En dat gebeurt samen met de gasten. Het wordt met de 15% korting op de rekening extra aantrekkelijk om een keer te komen genieten van de specialiteiten uit de Balkan, die geserveerd worden aan de Hoofdstraat 116. Daar runt Ahmo Cerimovic het Balkan Grill restaurant samen met zijn zus.

door Monique José Timmermans

De vlees- en visspecialiteiten zijn door de jaren heen een begrip geworden in Driebergen en omgeving. En daar is de familie Cerimovic trots op.

Vlees en vis zijn belangrijk in de keuken van de Balkan. Alle soorten vlees staan op de kaart, veelal verwerkt in spiezen en gemarineerd of gekruid volgens authentiek recept. Mocht er bij een groep gasten iemand vegetarisch eten, dan komt er uit de keuken van Balkan Grill een lekker alternatief gerecht.

,,We komen zelf uit voormalig Joegoslavië en bereiden onze gerechten op de ambachtelijke wijze van ons vaderland.” En dat is een smaak die de Nederlanders waarderen. Het werkt volgens Cerimovic zelfs verslavend. Wie het vlees eenmaal geproefd heeft, komt er graag voor terug. En niet alleen voor het eten, ook voor de vriendelijke bediening worden veel complimenten gegeven.

Cerimovic houdt z’n ogen scherp op de kwaliteit gericht, vertelt hij. ,,Service en kwaliteit zijn belangrijk en staan in goede verhouding tot de prijs.” Bovendien kent hij zijn gasten en zij hem.

,,Dit is een echt familierestaurant, wij werken er vooral met familieleden en onze gasten komen ook met hun familie. Je bouwt een band op en weet veel dingen van elkaar.” Ahmo Cerimovic werkt zelf mee in de bediening, terwijl zijn zus in de keuken de scepter zwaait.

Op 22 en 23 februari is het echt feest in de zaak. Dan kunnen gasten behalve van het eten ook van live muziek van de Balkan genieten. Uiteraard geldt op die dagen de kortingsactie ook.

Balkan Grill Alexander is geopend van woensdag tot en met zondag.

Reserveren is zeker op de vrijdag en in het weekend noodzakelijk. Dat kan op de dagen dat het restaurant open is telefonisch vanaf 14.00/15.00 uur op telefoonnummer 0343-511119.

advertentie
advertentie