Ondernemend Heuvelrug: Autobedrijf Reede levert eerlijk werk

24 januari 2013 om 00:00 Ondernemend

AMERONGEN - Al 83 jaar is Autobedrijf Reede B.V. een begrip in Amerongen. Inmiddels staat met Hans Zumbrink de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf waar ook zoon Henry Zumbrink werkt. ,,Eerlijk je werk doen”, is de sleutel waarmee het bedrijf de trouwe klantenkring weet te binden.

door Monique José Timmermans

Door de kleinschaligheid kennen de medewerkers van Zumbrink elke klant. En die klant kan bij Reede terecht voor een breed aanbod. Uiteraard verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud en reparatie en schadeherstel. Maar ook alarminbouw en airco-service gebeuren in eigen huis en voor de bandenservice is geïnvesteerd in nieuwe apparatuur. Daarnaast zijn de wasstraat met lakvriendelijke borstels en het bemande tankstation met scherpe prijzen belangrijke trekpleisters. ,,Klanten kunnen bij het tanken sparen voor een gratis wasbeurt en bovendien zijn wij in de regio het enige station waar benzine met airmiles betaald kan worden.”

,,We vinden het belangrijk om alles in eigen hand te houden. Zo hoeft de klant niet ver weg voor alle service en houden we onze 21 mensen aan het werk. We zijn er ook van overtuigd dat het de juiste keuze is geweest om op deze locatie een nieuw pand te bouwen en niet mee te gaan met de trend richting de autoboulevards.”

Aanvankelijk voerde Reede meer merken, maar de beslissing om Volvo-dealer te worden is de beste die het bedrijf kon nemen. ,,Een sterk, betrouwbaar en veilig merk waar de Volvo-rijder trouw aan is.” Met de V60 Hybride slaat het merk ook de weg in van de milieuvriendelijke auto, zonder bijtelling en wegenbelasting. Met 4WD en veel trekkracht een paradepaardje, leverbaar vanaf de tweede helft van dit jaar. ,,Dat biedt een mooie toekomst en een nieuwe uitdaging voor verkopers en monteurs die voor dit type auto worden bijgeschoold.”

Voor wie een gebruikte auto zoekt kunnen de heren ‘Volvo Selekt’ aanbevelen. Deze auto’s - jonger dan vijf jaar en met minder dan 150.000 km op de teller - hebben een streepje voor op de ‘gewone’ occasions die de dealer aanbiedt. Kijk op de website voor het complete aanbod.

In de werkplaats zijn ook andere merken dan Volvo welkom voor een onderhoudsbeurt of APK-keuring. ,,Auto’s worden steeds beter en vragen minder onderhoud. Daardoor ontstaan nieuwe mogelijkheden om ook andere merken in de werkplaats te onderhouden, zoals destijds bij de start van het bedrijf ook het geval was.”

Meer informatie over Autobedrijf Reede is te vinden op: www.reede.nl

advertentie
advertentie