Klank-ligconcert Doorn

17 januari 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Arjan Kuijpers, Annemarie Lutgerhorst en Frank Jenniskens verzorgen vrijdagavond 25 januari vanaf 20.00 uur een klanklig-concert bij Malena-team, Beukenrodelaan 2k in Doorn.

Het concert vindt plaats in het kader van de ,,Maand van de Spiritualiteit'' en heeft als titel ,,Thuiskomen in de Stilte''. De klankconcerten van dit drietal uit deze regio kenmerken zich door een grote subtiliteit en verstilling door het gebruik van instrumenten als onder meer een grote, glazen stemvork, een klankschaal van moldaviet (een groen, glasachtig materiaal ontstaan bij de inslag van twee meteorieten 15 miljoen jaar geleden), diverse gongen, Koshi klankklokjes.

Het concert kan liggend of zittend ervaren worden. Breng een matje en dekentje mee indien mogelijk (bij Malena is ook het een en ander beschikbaar).

Het klankconcert start om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staan thee/koffie klaar. Rond 22.00 uur is het einde en kan men in stilte huiswaarts gaan of onder het genot van een drankje nog napraten. Kosten: € 15 p.p. Aanmelding is gewenst via 0343-411475 of sound-heart@xs4all.nl.

advertentie
advertentie