Zenner Dance Masters start nieuwe serie voor jeugd

8 januari 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Dansschool Zenner Dance Masters start op 14 januari met een nieuwe serie danslessen voor kinderen en tieners.

Kidswing mini's

Kidswing mini's is een programma voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Bewegen, spel en dans op muziek. Een afwisselend lesprogramma afgestemd op de belevingswereld en de motorische mogelijkheden van de kinderen. Een stimulans om te bewegen en fit op te groeien waarbij met plezier bewegen voorop staat. De lessen Kidswing mini's worden gegeven op de maandagmiddag van 16.00 tot 16.45 uur 4 en 5 jaar en van 17.00 tot 17.45 uur 6 en 7 jaar.

De kinderen vanaf 7 jaar kunnen deelnemen aan de lessen Kidswing. Dansen op de Hits for kids, actieve spelvormen in expressie, muzikale vorming, coördinatie en motorische ontwikkeling. Ontdekken dat werken aan je konditie echt leuk kan zijn. Lestijden op woensdag- en donderdagmiddag.

Street- en breakdance

Speciaal voor jongens vanaf 8 jaar is er een street- en breakdanceles op de woensdagmiddag. Een stoere les met de echte moves en gave muziek.

Aerodance

Aerodance is het programma dat aansluit op het programma Kidswing. Een sportieve uitdaging voor kinderen vanaf 9 jaar. Clipdance en showdance in een pittige workout. Lestijden op donderdagmiddag en donderdagavond.

Hip Hop

De Hip Hop lessen worden gegeven op de maandagavond.

Uitbreiding musicalklas

Lessen zingen, dansen en acteren in een professioneel lesprogramma. Voor kinderen van 7 tot 10 jaar op de woensdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen inschrijven voor de musicalklas op zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur.

Alle groepslessen zijn ingedeeld naar leeftijd. Voor het volledige lesrooster www.zennerdancemasters.nl.

advertentie
advertentie