Elfde Ed Roosen zitvolleybaltoernooi bij Volleer

24 december 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Volleybalvereniging Volleer houdt zaterdag 5 januari voor de elfde keer haar Ed Roosen zitvolleybaltoernooi. Het toernooi zal van 10.00 tot 17.00 uur plaatsvinden in de sportzaal van Sport en Cultureel Centrum De Binder. Naast vele Nederlandse teams nemen Celik 07 uit Bosnië-Herzegovina en Bayer Leverkusen uit Duitsland deel aan het toernooi.

De deelnemende Nederlandse verenigingen zijn FDS (Sneek); Allvo (Almere); Alterno (Apeldoorn); vv Olympia (Ochten); Apollo (Mill) en vv Olympia Limburg. Volleer zelf zal met drie teams deelnemen en verder is er deelname van een All Stars team met sterke spelers. De deelnemende ploegen zullen op sterkte worden ingedeeld, waardoor een aantal spectaculaire wedstrijden is gegarandeerd.

Interlands

Volleer biedt op vrijdag 4 januari om 20.00 uur en zondag 6 januari om 11.00 uur de mogelijkheid aan het nationale mannenteam om op hoog niveau te oefenen. De mannen werden op het EK 2011 in Rotterdam vijfde en willen zich plaatsen voor de Paralympics 2016 in Brazilië. Tegenstander zal in beide wedstrijden zijn het team van Celik 07, waarin een aantal Bosnische internationals speelt uit de ploeg die goud won op de Paralympics 2012 in Londen.

Het programma van dit zitvolleybalweekeinde biedt bij uitstek de gelegenheid kennis te komen maken met zitvolleybal als tak van sport voor mensen met een beperking. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Paul Harmsen, bestuurslid zitvolleybal Volleer. Via e-mail p.harmsen@planet.nl of tel. 06-53403794, of de website: www.volleer.nl

advertentie
advertentie