Freestyle in Nickbattle

24 december 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Regelmatig is Lucas Laudy in de hal van Snowworld Zoetermeer te vinden. De jonge Freestyle skiër oefent en lest er om de trucs van het Freestyle skiën te leren. Dit keer is het echter anders. Bij aankomst stond er een cameraploeg van NickBattle op hem te wachten. Vrijdagmiddag is het resultaat van de opname te zien in het Nickelodeon-programma.

door Monique José Timmermans

In het programma gaan vijf kinderen de strijd aan met een voor hen bekende Nederlander die in het programma te gast is. Rond elk kind is een filmpje gemaakt over iets waar zijn/haar interesse/wens ligt en daarover worden vragen gesteld aan de studiogast.

Meedoen aan NickBattle begint dus met het maken van een filmpje. En Lucas wilde wel een 540 leren, een truc waarbij de skiër anderhalf keer om z'n eigen as draait. Daarvoor had Nickelodeon professioneel Freestyle skiër Titus Poel uitgenodigd. ,,Er is heel lang gefilmd, wel een paar uur. Het is een mooi filmpje geworden, dat heb ik tijdens de opname van het studiospel voor het eerst gezien'', vertelt Lucas.

Lees het hele verhaal in NieuwsbladDeKaap.nl/StichtseCourant.nl van vrijdag 28 december.

advertentie
advertentie