Cheque voor Ridderhof en De Wingerd

10 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Kringloop Goed Zo uit Amerongen heeft vorige week een cheque aan Zorgcentrum De Ridderhof en Hospice De Wingerd aanegboden.

De Ridderhof gaat het bedrag van € 1425,- besteden aan spel-, geheugen-, en creatieve materialen voor de bewoners. Hospice De Wingerd mocht € 3800,- in ontvangst nemen. Na twaalf jaar zijn bepaalde onderdelen van de inrichting De Wingerd aan vervanging toe. De medewerkers van De Wingerd vonden het dan ook geweldig dat ze deze gift mochten ontvangen.

De kringloop bestaat al zes jaar en dit jaar voor het eerst gaat de opbrengst naar goede doelen in en om het dorp. Om hier een traditie van te maken moet er natuurlijk veel verkocht worden. Daarom vraagt kringloop Goed Zo goede bruikbare artikelen voor de verkoop Ook zijn er enthousiaste vrijwilligers nodig voor inname van de spullen, schoonmaken, prijzen maar ook voor de verkoopmomenten.

De openingstijden van het centrum zijn: woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur, zaterdagmorgen van 9.00 tot 13.00 uur. Adres Holleweg 35 Amerongen. Goederen brengen: maandag- en dinsdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur.

advertentie
advertentie