Gratis e-boek nu ook als paperback verschenen

10 december 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Bij uitgeverij De Leeskamer is zojuist de paperbackeditie van 'Dodelijke hobby' van de Doornse schrijver M.P.O. Books verschenen. Dit is het zesde deel in een populaire serie politieromans die zich op en rond de Utrechtse Heuvelrug afspelen. Een jaar geleden stuntte de uitgeverij met deze titel als gratis e-boek, een actie die een groot succes is geworden. Inmiddels is het e-boek ruim 80.000 keer gedownload. De paperback van 'Dodelijke hobby' komt op de markt voor 9,95 euro. Het bevat als toegiften twee korte winterverhalen plus een prijsvraag waarmee een boekenpakket ter waarde van bijna negentig euro gewonnen kan worden.

'Dodelijke hobby' gaat over André Lourier, die de kerstdagen rustig wil doorbrengen. Hij past in de bossen bij Amerongen op de afgelegen villa van een nicht die met haar man op wintersport is. Door zijn nalatigheid wordt er ingebroken. Aanvankelijk hoopt Lourier dat de recherche de zaak oplost voor zijn nicht terugkeert. Maar als blijkt dat de politie onder leiding van rechercheur Petersen te druk is met een onderzoek naar een drievoudige moord in Veenendaal, moet hij een andere oplossing bedenken. Hij beseft daarbij niet dat hij zelf in groot gevaar verkeert.

'Dodelijke hobby' is onder andere verkrijgbaar bij The Read Shop en Binkhorst & Van Wijnen in Doorn, boekhandel Jacques Baas en The Read Shop in Driebergen, The Read Shop in Leersum en Boek & Koek in Maarn. Meer informatie over schrijver M.P.O. Books is te vinden op www.mpobooks.nl.

advertentie
advertentie