Dubbele nominatie voor Buitenplaats
13 december 2012 om 00:00 OndernemendAls Food & Beverage Manager stuurt de 31-jarige Leander Tjin a Ton de banquetingmanagers en de ambulante facilitair- en bedieningsmedewerkers van Buitenplaats Amerongen operationeel aan. Daarnaast heeft hij de contacten met de leveranciers. Leander: ,,De functie en locatie bieden precies hetgeen ik in mijn werk zoek. De meeste voldoening krijg ik van de vele positieve reacties die opdrachtgevers, gasten en bezoekers geven na een dag op Buitenplaats Amerongen. Afgelopen jaar ben ik aan de slag gegaan met het trainen en het verder motiveren van de bedieningsmedewerkers en partymanagers, het professionaliseren van de F&B-organisatie en ik heb stappen gezet op het gebied van kostenmanagement. Dat dit ook bij de vereniging voor F&B managers niet onopgemerkt is gebleven en me zelfs deze nominatie heeft opgeleverd, maakt me heel erg blij.’’
F&B Professional of the Year
Op de tien genomineerden kan vanaf 21 december via internet gestemd worden. Op 9 januari worden, tijdens het HotelloTOP Year Event in de RAI, de drie kandidaten met de meeste stemmen bekend gemaakt. Deze finalisten geven op 17 januari een presentatie in de Industriële Groote Club in Amsterdam voor een onafhankelijke jury. De jury let op criteria als Originaliteit & Innovatie, Personeelsbeleid en Duurzaamheid en wijst na de presentaties een winnaar aan, die tijdens het jaarlijkse gala op 19 januari de Award krijgt uitgereikt.
Buitenplaats Amerongen
Buitenplaats Amerongen, hét toonaangevende landgoed gelegen in nationaal park Utrechtse Heuvelrug, combineert historie met eigentijds design. Het is een bijzondere locatie voor zowel zakelijke bijeenkomsten als privé feesten met een geheel eigen entourage.
Breng voor meer informatie een bezoek aan de website: www.buitenplaatsamerongen.nl