Actie Jeugdraad voor Moldavië

3 december 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Vanuit Leersum gaat er in de zomer van 2013 een groep jongeren naar Moldavië. In dit op één na armste land van Europa gaan ze werken in een kindertehuis. Het project wordt (be)geleid door de organisatie 'Living Stone'.

Om de kosten voor deze reis - vliegreis, verblijf en benodigde materialen - worden allerlei acties op touw gezet. Om te beginnen is er een oliebollenactie. Men kan oliebollen bestellen via de intekenlijsten in de twee protestantse kerken in Leersum. De oliebollen worden op oudejaarsdag 31 december thuisbezorgd. Bestellen kan ook worden geplaatst via de Moldavië-lijn of het email adres.

Klussen gezocht

Een andere vorm van geld bijeen krijgen is het uitvoeren van klussen in en om het huis. Daarvoor kan eveneens contact worden opgenomen op de Moldavië-lijn of via het email adres.

Op zondag 23 december verzorgt de Cantorij kerst Carols in de Johanneskerk te Leersum. Aanvang 17.00 uur. Na afloop van deze dienst verzorgt de Moldavië-groep een hapje en een drankje in de vorm van stamppot met worst en glühwein. De kosten daarvan bedragen € 7,50 per persoon. Graag even van te voren voor opgeven, zodat duidelijk is hoeveel deelnemers er zijn.

De Moldavië-lijn: tel. 06-33024181; het emailadres: moldaviegroep2013@hotmail.com

advertentie
advertentie