FC Driebergen krijgt gevoelige (voetbal)draai om de oren

6 december 2012 om 00:00 Sport

1-0 Hilversum, 1-1 Tolga Albayrak, 2-1 Hilversum, 3-1 Hilversum, 4-1 Hilversum

DRIEBERGEN - FC Driebergen liep in de uitwedstrijd tegen FC Hilversum tegen een behoorlijke zeperd aan. Met maar liefst 4-1 werd de ploeg van trainer Bert van de Brom met name in de tweede helft van het veld geveegd en verloor daardoor kostbare punten in de strijd om de koppositie. Met twee kansen in de 2e en 4e minuut van respectievelijk Matthijs Brink en Pascal van Doorn, leek Driebergen haar draai te hebben gevonden. Maar na een minuut of tien spelen zakte de ploeg ver terug en moest in de 32e minuut toezien hoe de thuisploeg op een 1-0 voorsprong kwam, wat tevens de ruststand betekende. Bij aanvang van de tweede helft een gedreven Driebergen dat naarstig op zoek ging naar de gelijkmaker die ook al in de 46e minuut tot stand kwam. Een terugvallende bal van de Hilversumse doelman werd door Tolga Albayrak bekwaam binnen geschoten (1-1). Maar na een minuut of tien verdween de geest bij Driebergen weer in de fles wat Hilversum in staat stelde om om binnen een kwartier uit te lopen naar een 4-1 voorsprong, waarmee de wedstrijd was gespeeld. Een behoorlijk domper, maar daarnaast verdiende nederlaag voor de mannen van Bert van de Brom!