In een gelijkopgaande strijd neemt SVL een punt mee naar Langbroek

6 december 2012 om 00:00 Sport

0-1 Bastin Hofman, 0-2 Mark van Oudbroekhuizen, 1-2 Tim Steij, 2-2 Olaf Terhaar

LANGBROEK - In de uitwedstrijd tegen Swift liet SVL, ondanks het gelijke spel, eigenlijk twee dure punten liggen. Dure punten die met name in de eerste helft verloren gingen na de 0-2 voorsprong van de Langbroekers. Met in de 27e minuut de 0-1 door Bastin Hofman en nog geen twee minuten later de 0-2 door Mark van Oudbroekhuizen leek SVL de wedstrijd volledig in handen te hebben. Maar in het laatste kwartier vergat de ploeg van trainer Jan Gaasbeek het karwei af te maken en wist SVL goalie Geert Willem Merkens een tegentreffer te verhinderen. De 0-2 ruststand had dan ook eigenlijk hoger moeten uitvallen. Bij aanvang van de tweede helft een steeds meer opportunistischer spelend Swift dat in de 57e minuut de aansluitingstreffer wist binnen te schieten (1-2). Met in de 64e minuut de gelijkmaker voor de thuisploeg was SVL weer terug bij af en kende het verdere verloop van de wedstrijd geen hoogtepunten meer. Einduitslag 2-2. Gaasbeek:" We zijn vergeten om in een eerder stadium (eerste helft) door te drukken. Desondanks een goede wedstrijd van mijn team dat er toch in slaagde een punt veilig te stellen."