Pieter Boom, tandarts bij Hoflaan Tandartsen, ziet het aantal aanmeldingen gestaag groeien.
Pieter Boom, tandarts bij Hoflaan Tandartsen, ziet het aantal aanmeldingen gestaag groeien. Eigen foto
Advertorial

Steeds meer mensen kiezen voor Hoflaan tandartsen

17 december 2020 om 16:00 Zakelijk

LEERSUM Hoflaan Tandartsen in Leersum krijgt de laatste tijd meer en meer aanmeldingen van nieuwe patiënten. Waar tandarts Pieter Boom en zijn team in het verleden veel aanmeldingen kregen van mensen uit Leersum, zien zij de laatste tijd dat veel mensen van buiten de gemeente zich bij de praktijk aanmelden. ,,Opvallend is het hoge aantal nieuwe patiënten uit Amerongen en Elst. Mensen vinden het geen probleem om 5 tot 10 minuten te reizen voor een afspraak met een goede tandarts of mondhygiënist”.

Met de woorden ‘een goede tandarts’ slaat tandarts Pieter de spijker op de kop. Uit onderzoek blijkt dat een kwart van de Nederlandse bevolking angstig voor de tandarts. Een bezoek aan een ervaren en goed opgeleide tandarts kan dan rust geven.

Tandarts Boom: ,,Helemaal mee eens. Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Ik vind het daarom belangrijk dat mijn patiënten mij zien als persoon. Dat ze langsgaan bij Pieter en zijn team, in plaats van bij een tandarts waar ze geen persoonlijke band mee hebben. Binnen onze praktijk draait het daarom niet alleen om het behandelen van patiënten, maar juist om de tijd nemen voor de mensen die bij ons op bezoek komen. Dit komt de behandeling ten goede en neemt angst weg. Bij kinderen én bij volwassen.”

ZORGKAART De jarenlange ervaring van de mensen bij Hoflaan Tandartsen is wat hen onderscheidt van andere praktijken in de omgeving. Bij Hoflaan kan het hele gezin terecht voor goede mondzorg. Dit blijkt ook wel uit de beoordelingen die de praktijk krijgt op onafhankelijke vergelijkingswebsite Zorgkaart Nederland. Hier scoort de praktijk een 9.4.

Hoe kijkt Boom naar de toekomst? Hij kijkt in ieder geval terug op een spannend jaar. Ook de praktijk heeft de invloed van het coronavirus gevoeld tijdens de zes weken durende sluiting in het voorjaar.

Toch kijkt hij positief vooruit naar het nieuwe jaar: ,,De groei in patiënten stelt ons zeer positief. Het is geweldig om te zien dat bewoners in de regio kiezen voor onze praktijk. Wij kijken er naar uit om hen, en onze bestaande patiënten, in het nieuwe jaar te mogen verwelkomen. Voor nu wens ik iedereen een heel fijne feestdagen en een gezonde start van 2021.”

Meer informatie op www.hoflaantandartsen.nl 

advertentie
advertentie