Een fantasierijke avond bij de Harmonie

16 november 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - De Koninklijke Harmonie Doorn geeft een magisch concert op zaterdagavond 24 november in de Maartenskerk. Dit inloopconcert staat in het teken van sprookjes en Walt Disney tekenfilms. Het orkest laat de aanwezigen de Arabische klanken van Alladin horen en de kaskraker Pocahontas beleven. Ook de bekende muziek van de Efteling mag niet ontbreken bij dit concert. Zelfs de aankleding van de kerk zal hierop worden aangepast.

De opzet van het concert zal weer hetzelfde zijn als vorig jaar. Een infomeel inloopconcert waar iedereen onder het genot van een drankje kan luisteren naar het opstaporkest 'De Notenkrakers' en het grote orkest. Natuurlijk laat ook het tamboerkorps van zich horen. Zij hebben vanwege de akoestiek van de Maartenskerk iets speciaals ingestudeerd.

Alvorens de Harmonie dit concert geeft op zaterdag 24 november, zullen zij eerst op vrijdagmiddag een kinderconcert geven voor de groepen 5 en 6 van de basisscholen in Doorn. In twee sessies ontvangt de Harmonie deze middag ongeveer 300 kinderen. Kinderen die niet naar dit kinderconcert kunnen, zijn op zaterdagavond welkom vanaf 19.30 uur in de Maartenskerk.

advertentie
advertentie