SVL vergeet geboden kansen om te zetten in doelpunten

22 november 2012 om 00:00 Sport

0-1 Daniel Kops, 0-2 Tom Kalkhuis

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL vergat tegen koploper Breukelen met name in de eerste helft de vele geboden kansen te verzilveren en leed uiteindelijk een 0-2 nederlaag. Met name SVL spits Arend Zweistra had in de eerste helft het vizier zeker niet op scherp staan. Binnen een half uur kreeg hij een drietal opgelegde kansen die echter geen van allen het gewenste resultaat opleverden. Dat betekende na een gelijkopgaande strijd in de eerste helft een 0-0 ruststand. Bij aanvang van de tweede helft een drukvoller Breukelen dat meer en meer grip op de wedstrijd kreeg. Dat had tot gevolg in de 56e minuut de 0-1 voorsprong voor de gasten uit Breukelen door een doelpunt van Daniel Kops. Vanaf dat moment ging SVL naarstig op jacht naar de gelijkmaker en speelde Breukelen op de counter die meerdere malen het nodige gevaar opleverden voor de thuisploeg. De 0-2 in de 81e minuut was dan ook een domper voor SVL dat er vervolgens ook niet meer in slaagde om de wedstrijd een andere wending te geven. SVL trainer Jan Gaasbeek:"Alhoewel er eindelijk weer sprake was van goed voetbal, schoten we met name in de eerste helft tekort. Daar hadden we de basis kunnen leggen voor mimimaal een punt en misschien wel drie. Compliment voor de inzet van mijn ploeg."