Kerstballen breien

9 november 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Tijdens de Zoute Inval in Leersum van donderdag 22 november wordt een workshop 'kerstballen breien' gehouden. De workshop begint om 10.00 uur en de bijdrage voor deze workshop bedraagt € 2,00.

Twee mannelijke modeontwerpers uit Scandinavië, Arne en Carlos, zijn dol op breien en bedachten deze verslavende hobby: kerstballen breien. In 2011 kwam hun patronenboek 'Kerstballen breien met Arne en Carlos' uit en sindsdien worden er ook in Nederland kerstbomen vol gebreid. Tijdens de workshop wordt aan de hand van het basispatroon van Arne en Carlos geleerd een kerstbal te breien met twee kleuren. Zelf meebrengen: 4 breinaalden nr. 3 of 4 en twee kleuren wol.

Ook voor de gasten van de Zoute inval, die niet mee willen breien, is er van alles te doen. Klaverjassen, rummikubben, de krant lezen of een praatje maken met de andere gasten.

De Zoute Inval Leersum wordt wekelijks op donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur georganiseerd door regiobibliotheek Z-O-U-T in de foyer van SCC De Binder, Hoflaan 31.

Meer informatie: www.rbzout.nl of volg ons via Twitter: @rbzout

advertentie
advertentie