SVMM laat zich verrassen door Scherpenzeel

15 november 2012 om 00:00 Sport

1-0 Scherpenzeel, 2-0 Scherpenzeel

MAARN - Zaterdagvierdeklasser SVMM liet zich al vroeg in de eerste helft verrassen tegen een aanvallend sterk spelend Scherpenzeel. In de 3e minuut werd een goede aanval over links keurig afgerond, waardoor de gasten uit Maarn tegen een 1-0 achterstand aankeken. En die snelle achterstand kwam de ploeg van trainer Olaf Kersbergen in het verdere verloop van de wedstrijd ook niet meer te boven. Kersbergen: ,,Alhoewel wij zeker niet de mindere waren en grote delen van de wedstrijd het betere van het spel hadden, ontbrak het ons aanvallend aan creativiteit. De aanvalskracht van Scherpenzeel is ons te machtig geweest. We hebben na die eerste vroege tegengoal eigenlijk achter de feiten aangelopen." Een hardwerkend SVMM beheerste een groot deel van het veld, maar liep zich voortdurend stuk op de rand van de zestien. Dat betekende dat Maarn niets kon veranderen aan de 0-1 ruststand. In de tweede helft eenzelfde beeld: een met veel inzet spelend SVMM en een daarentegen slimmer aanvallende thuisformatie die in de 55e minuut kon uitbreiden naar 2-0. Wat SVMM vervolgens ook probeerde, het lukte eenvoudigweg niet om tot een tegentreffer te komen. Dat betekende dan ook de toch wel verrassende 2-0 nederlaag voor de Maarnse formatie.