ZVTA Hoofdklasse begint vorm te krijgen

5 november 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Na drie speelronden in de ZVTA Hoofdklasse zijn er nog twee teams zonder puntverlies. Brasserie de Holle Boom is geen verrassing, maar de promovendus Verbakel Internet & Reclame is het seizoen uitstekend begonnen op het hoogste zaalvoetbalniveau in Amerongen.

Verbakel won afgelopen vrijdag met 6-5 van Camorra CF/Hato.nl, dat eveneens de eerste twee wedstrijden had gewonnen. Er waren genoeg kansen voor beide ploegen om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen, maar het bleef erg spannend tot de laatste minuut. Brasserie de Holle Boom had opnieuw weinig moeite om de drie punten te pakken. Het sterke team won met 7-1 en heeft nu een doelsaldo van +16 na drie wedstrijden.

De wedstrijd tussen OEF en TMF Fiscaal Advies eindigde in 3-3. In de zaal stonden op dat moment veel spelers van het eerste van DVSA en HDS, waardoor deze wedstrijd extra speciaal was. De Amerongers en Leersummers maakten er een sportieve wedstrijd van, waarin TMF het eerste punt van het seizoen pakte. De laatste wedstrijd ging tussen View2Me en De Koning van Denemarken. De promovendus De Koning bleef opnieuw met lege handen achter en blijft onderaan staan. View2Me pakte door de 8-2 overwinning juist de eerste punten van het seizoen.

advertentie
advertentie