Zure nederlaag voor een dapper strijdend FC Driebergen

8 november 2012 om 00:00 Sport

0-1 SVM

DRIEBERGEN - Thuisploeg FC Driebergen leed, na lange tijd met tien man te hebben gespeeld, een toch teleurstellende 0-1 nederlaag tegen SVM. Van meet af aan ontwikkelde zich een goed voetbalgevecht, waarin gedegen combinatie - en positiespel aan beide kanten een grote rol speelde. Tot dat in de 39e minuut Dobias Aldenkamp tegen een terechte rode kaart aanliep wat betekende dat FC Driebergen met tien man verder moest. De kersverse periodekampioen kon vervolgens tot aan de rust de schade beperkt houden, wat een 0-0 ruststand betekende. Met in de tweede helft Kevin van Woudenberg (middenvelder) voor aanvaller Matthijs Brink bleef de thuisploeg ook met tien man de druk er vol op houden en leek de wedstrijd te gaan eindigen in een doelpuntloos gelijkspel. Maar in de 85e minuut sloeg het noodlot toe voor Driebergen dat op een 0-1 achterstand kwam. Een absolute domper voor de zaterdag derdeklasser die op basis van het vertoonde spel eigenlijk recht had op een punt. Al met al een nederlaag met een "zuur" randje voor de ploeg van trainer Bert v/d Brom.