Wanvertoning van een met zichzelf worstelend DVSA

8 november 2012 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - Het ontbreken aan de juiste mentaliteit, wilskracht en doorzettingsvermogen waren er de oorzaak van dat thuisploeg DVSA een geweldige zeperd opliep tegen het Utrechtse EDO. Met maar liefst 0-7 ging de ploeg van trainer Joop Vink ten onder in een zeker voor DVSA dramatisch slecht verlopen wedstrijd. Met een aantal omzettingen in het team kwam DVSA in de eerste twintig minuten nog aardig uit de verf, alhoewel van echt voetballend vermogen geen sprake was. Maar nadat EDO, zelf ook geen hoogvlieger, na twintig minuten op een 0-1 voorsprong kwam en een ongelukkig eigen doelpunt van Freek van Bronsvoort de 0-2 betekende, was het over en uit voor de thuisploeg die met name in de tweede helft uitblonk in passiviteit en voetballend onvermogen. EDO daarentegen stroopte de mouwen op en liep binnen twintig minuten uit naar een 0-5 voorsprong. DVSA dat absoluut geen vuist kon maken liep eigenlijk continu achter de feiten aan en had absoluut geen vertrouwen in eigen kunnen. EDO dat tot aan het eindsignaal nog een tweetal keer tot scoren kwam, had dan ook geen enkele tegenstand te duchten gehad en beleefde een rustige voetbalmiddag. DVSA zal uit een ander vaatje moeten gaan tappen, wil de ploeg nog enigszins de voetballiefde terug vinden.