Boek&Koek opent winkel in Maarn

31 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Op woensdag 7 november 2012 opent een nieuwe winkel in het centrum van Maarn onder de naam Boek&Koek. De winkel verkoopt een breed assortiment boeken, speelgoed, tijdschriften en kantoorartikelen. Met de komst van Boek&Koek is in het centrum van Maarn weer een grote boekwinkel gevestigd, nadat boekhandel Ribberink begin dit jaar is gestopt. Nieuw voor de regio is dat de boekwinkel ook een aparte zithoek heeft waar mensen kunnen genieten van een kop koffie of thee met koek.

Boek&Koek ondersteunt de opening met een bijzondere actie. Alle kinderen kunnen tot en met zaterdag 10 november in de winkel een kerstkaart komen maken. Deze kaarten zullen door een kinderjury worden bekeken en de mooiste kaart zal, net als een echte kerstkaart, worden gedrukt én bij Boek&Koek worden verkocht. De opbrengsten van de winnende kerstkaart worden geschonken aan het Rode Kruis en Serious Request van radio 3FM ter bestrijding van kindersterfte.

Om de feestelijke sfeer te verhogen zal Boek&Koek op zaterdagmiddag 10 november het hele dorp trakteren op poffertjes. Iedereen kan hiervoor langskomen bij de winkel aan de Raadhuislaan 9 in Maarn.

advertentie
advertentie