Muzikale voorstelling mantelzorg bij dementie

24 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Ernst Buning en Frank Jenniskens geven donderdag 8 november twee previews van de eenakter "Waar zit hier het lichtknopje?". Buning heeft deze voorstelling gemaakt op basis van zijn persoonlijke ervaringen als mantelzorger van zijn vrouw die al op relatief vroege leeftijd dementie had. In de voorstelling spreekt hij heel openhartig over de taboes en dilemma's waar je in de verschillende fases van het dementieproces als mantelzorger voor komt te staan. In de voorstelling is ook een tweetal liederen met gitaar van de cd verwerkt. Intuïtief musicus Frank Jenniskens uit Doorn zal hem tijdens deze previews muzikaal begeleiden. Ook hij heeft veel affiniteit met dit thema omdat hij zijn moeder intensief ondersteunde in de laatste twee jaar van haar leven terwijl ze Alzheimer had.

Beide voorstelling zijn bij Malena-team, Beukenrodelaan 2k in Doorn. De avond-voorstelling start om 20.00 uur en is bedoeld voor mantelzorgers, familie en andere betrokkenen van iemand die dementerend is. De middagvoorstelling begint om 14.00 uur en is speciaal voor professionals uit de zorg. Onderdeel van beide previews zal een uitwisseling met het publiek zijn.

Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd ter dekking van de onkosten. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.ernstbuning.com. Meer informatie via tel. 0343-411475.

advertentie
advertentie