Acties Welnúh en maatschappelijk stagiaires voor 3FM Serious Request

22 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Tijdens de maatschappelijke stageweek van 29 oktober tot en met 2 november start het Jongerenwerk van Welnúh samen met maatschappelijke stagiairs met het inzamelen van geld voor de grote actie Serious Request van 3FM en het Rode Kruis. Dit jaar zamelt deze bekende radioactie geld in voor het terugbrengen van babysterfte.

Volgende week organiseren de stagiairs drie activiteiten die het jongerenwerk regelmatig samen met jongeren organiseert: een tafeltennistoernooi, een filmmiddag en een tienerdisco. De opbrengsten van deze activiteiten worden gedoneerd aan Serious Request.

Het jongerenwerk vindt het belangrijk dat de stagiairs op deze manier spelenderwijs betrokken worden bij hun leefomgeving. Na de stageperiode zal in de jongerenruimtes van Welnúh (Time Out in Amerongen, The Lounge 2.0 in Leersum, Fort Doorn in Doorn en Jongerencentrum DJOI in Driebergen) worden geprobeerd nog extra geld in te zamelen. Het uiteindelijke bedrag zal op vrijdag 21 december in Enschede bij het bekende Glazen Huis worden overhandigd.

advertentie
advertentie