Boomknuffelaars vestigen Nederland record

15 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het Nederlands record boomknuffelen is zaterdagmiddag om 15.00 uur op recreatieterrein Het Doornse Gat gevestigd. Ondanks het druilerige weer kwamen er 88 natuurliefhebbers naar Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug om een boom ruim een minuut lang te omhelzen. En de deelnemers hadden geluk, tijdens de recordpoging bleef het droog.

Met deze middag eerde Uit in de Heuvelrug in samenwerking met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug het bos en de natuur in het algemeen. Met dit evenement wilde de organisatie de regio Utrechtse Heuvelrug weer op het netvlies van recreanten zetten.

Uit in de Heuvelrug is een platform voor het delen van verhalen en praktische informatie over recreëren in de regio Utrechtse Heuvelrug. Het platform is een initiatief van de gemeenten Baarn, De Bilt, Rhenen, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Woudenberg, Wijk bij Duurstede en Zeist, en de provincie Utrecht. Daarnaast zijn RECRON, KHN, programmabureau Heel de Heuvelrug, Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de VVV's in de regio nauw betrokken bij dit project. Meer informatie op www.uitindeheuvelrug.n

advertentie
advertentie