Najaarseditie Enjoy the ride Leersum

9 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - In de bossen rond Leersum kunnen ruiters en amazones op 20 oktober deelnemen aan een lange paardenrit. Deze tocht van 'Enjoy the rode' is toegankelijk voor iedere ruiter of amazone en menner in Nederland.

De start is vanaf stal/partycentrum 't Leersumse Veld. Men kan kiezen uit twee afstanden: 17 of 26 kilometer. Een route die geschikt is voor zowel ruiter als ervaren menner (voor een menwagen kunnen de routes bij erg droog of erg nat weer zwaar zijn). Er kan zowel individueel als in groepjes worden gestart, iedereen rijdt de route in zijn eigen tempo. Bij de lunch is er ook gedacht aan wat lekkers voor de paarden.

Vanaf de start gaan de routes de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in en loopt de route door tot Elst en Veenendaal. Naast de heuvels waar dit gebied om bekend staat, passeren de ruiters ook heidevelden en stuifzanden.

De organisatie is in handen van Stichting Endurance Alive. Zij organiseert diverse activiteiten met als doel het bevorderen van (kennis van) de endurancesport. Alle informatie hierover is te vinden op de websit: www.endurancealive.nl. Het organiseren van deze evenementen kan niet zonder een flink aantal vrijwilligers. Wie het leuk vindt om tijdens deze dagen te helpen, kan dit kenbaar makend door een mail te sturen naar endurancealive@gmail.com. Ook zoekt Endurance Alive nog sponsoren voor haar activiteiten.

advertentie
advertentie