Najaarsgast: John Jaeqx

8 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - John Jaeqx is op vrijdag 12 oktober najaarsgast in de Sint Martinuskerk in Doorn. De najaarsgast is werkzaam als arts in meerdere verpleegklinieken in het land. De problematiek rond het naderende einde, de verlangens van de cliënten/patiënten waarmee een arts wordt geconfronteerd, zal die avond centraal staan. Een ander gespreksonderwerp zal de inzet voor zijn Stichting SHHS (Stichting Heuvelrug helpt Sumatra) zijn, die direct na de Tsunami hulp heeft verleend aan de weeskinderen in Nias en Sumatra, de opleidingen van deze kinderen en de medische hulp aldaar.

Sinds 2002 is John Jaeqx werkzaam in meerdere verpleegklinieken in geheel Nederland. Hij was was/is medisch eindverantwoordelijke voor een afdeling NAH (niet aangeboren hersenaandoeningen), patiënten die beademd worden, een specifieke afdeling met Korsakow patiënten, meerdere revalidatieafdelingen, algemeen somatische (algemene lichamelijke aandoeningen) en PG (psychogeriatrische) afdelingen.

Centraal zal die avond de problematiek staan waarmee hij tijdens zijn werk wordt geconfronteerd en in het bijzonder over geloof, het naderende levenseinde, zijn werk en wat er van hem wordt verlangd.

Start bijeenkomst: 20.00 uur.

advertentie
advertentie