Ondernemend Heuvelrug: Sint levert cadeaus af bij bedrijf

11 oktober 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Er wordt een kant en klare zak van Sinterklaas bezorgd met voor elk kind een persoonlijk uitgekozen cadeau, ingepakt en voorzien van naam”, vertelt Putman die al maanden bezig is met het vullen van de website met het nieuwe aanbod voor 2012.

AMERONGEN - Voor ieder kind een persoonlijk sinterklaascadeau op het werk? Het kan zonder veel moeite als men Diane Putman van Kadouitzoeken.nl uit Amerongen inschakelt. Met per prijsklasse een keuze uit 80 tot 100 populaire cadeaus is er altijd voor ieder wat wils. Rond deze tijd beginnen de bedrijven met de voorbereiding van het sinterklaasfeest voor de kinderen van hun personeel. Een hele klus, weet Putman, die met haar cadeauservice die zorg uit handen neemt.

door Monique José Timmermans

Elk jaar wordt het assortiment voor een groot deel vervangen. Putman heeft zelf kinderen en houdt de rages bij. Op de website staan cadeaus die kwalitatief goed staan aangeschreven zoals Lego, Playmobil, Barbie, Ajax/Feyenoord spullen, spellen, puzzels en poppen. Dit jaar verwacht ze veel vraag naar het thema Angry Birds en de speciale Lego voor meisjes.

De site begon als een test met het bedrijf van Putmans echtgenoot. Het was gelijk een succes en vorig jaar zijn al 1500 cadeaus ingepakt en geleverd aan verschillende bedrijven door het hele land. Op de site zijn de cadeaus verdeeld over de volgende prijscategorieën 10, 15, 20 of 25 Euro inclusief BTW. Er zijn geen extra kosten verschuldigd voor het inpakken en bezorgen. En er is ook geen minimale afname. ,,Een enkele keer leveren we voor een lokaal bedrijf wel goedkopere cadeautjes, maar dat zijn uitzonderingen.”

Hoe werkt het?

Een bedrijf dat geïnteresseerd is in de service van Kadouitzoeken.nl krijgt een inlogcode en kan rondneuzen op de site en de prijscategorie bepalen. Als het bedrijf daadwerkelijk de cadeaus wil bestellen via Putman, dan ontvangt zij een lijst met namen van de kinderen van het bedrijf. Aan elk kind wordt een inlogcode gekoppeld die het bedrijf doorspeelt aan de werknemer. De ouder zelf logt in en zoekt voor zijn/haar kind een cadeau uit, zonder dat de prijscategorie voor hem/haar te zien is. Putman houdt bij wie nog geen cadeau heeft uigezocht en stuurt tijdig een herinnering naar het bedrijf om de werknemers hierop te kunnen attenderen. Ook kan online een anekdote worden ingevuld voor in het Grote Boek van Sint.

Kadouitzoeken.nl bestelt in één keer alle cadeaus bij de groothandel, dus zo’n twee tot drie weken voor de Sinterklaasviering moeten alle keuzes zijn gemaakt.

Bel voor informatie 0343-430871 of mail info@kadouitzoeken.nl.

advertentie
advertentie