Ondernemend Heuvelrug: ‘Stofferen begint met goed meten’

11 oktober 2012 om 00:00 Ondernemend

DRIEBERGEN - De naam Noorlander is al decennia lang een begrip in Driebergen als het gaat om woningstoffering. Gert Noorlander is een telg uit de familie en heeft zich als zelfstandige gevestigd. Binnen de branche is hij actief voor bedrijven, maar de particuliere markt kent hem nog niet zo goed.

door Monique José Timmermans

Het is tijd daarin verandering te brengen meent de stoffeerder met 40 jaar ervaring. Zo kan de klant bij hem terecht voor alle raam-, vloer en trapbekleding, zoals (rol-/vouw-)gordijnen, vloerbedekking, laminaat of PVC-stroken, die hij vakkundig ophangt dan wel legt. ,,Ik heb diverse stalen van bekende merken waar men een keuze uit kan maken. Daarbij kan ik ook adviseren. In mijn magazijn wordt de bestelling geleverd, waarna ik zelf bij de klant zal leveren.” Leveren betekent uiteraard helemaal klaar, gordijnen opgehangen, vloer gelegd of trap bekleed. Aangezien Noorlander alleen met kwaliteitsproducten werkt is het eindresultaat degelijk en betrouwbaar.

Maar kwaliteit zit niet alleen in het gebruikte materiaal. Alles begint met goed inmeten. ,,Muren en plafonds lopen niet altijd honderd procent recht. Er zit wel eens een centimeter of meer verschil in de linker en rechterkant van de kamer.” Voor het meten neemt Noorlander dan ook de tijd, want het gaat ten koste van de kwaliteit om later - als het gordijnen of vloerbedekking geleverd zijn - nog te moeten rommelen om de stoffering passend te maken. Het meten en monteren doet Noorlander zonder extra kosten.

Grote voordeel van Noorlander is dat hij op het moment dat hij bezig is met zijn werk, hij al het gereedschap bij de hand heeft om ook een lampje of schilderijtje even op te hangen. ,,Zeker oudere mensen waarderen het zeer als ik dat gelijk even doe.” En zo blijft de klant achter in een opgeruimd en fraai huis.

Vakkundig als Noorlander is in het aanbrengen van stoffering, zo snel is hij ook in het weghalen ervan. ,,Wat nogal eens gebeurt in deze omgeving is dat mensen in een appartement wonen dat - nadat zij het om welke reden dan ook verlaten - snel gereed gemaakt moet worden voor een volgende bewoner. Vaak op een moment dat familie druk is met andere zaken. Men kan mij bellen en ik zorg dat het huis of appartement schoon en conform de wens van de verhuurder of verkoper wordt opgeleverd.” Hiervoor rekent de stoffeerder een eerlijk uurtarief.

Gert Noorlander Woningstoffeerder is bereikbaar op 06-13064788 of info@woninginrichtingdriebergen.nl. www.woninginrichtingdriebergen.nl.

advertentie
advertentie