Sporters kunnen voorgedragen worden voor sportprijzen

2 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HEUEVLRUG - Wie wordt het Sporttalent, de Sportvrouw, de Sportman, de Sportploeg, de Sportvereniging of de sportiefste basisschool van de gemeente Utrechtse Heuvelrug? Daar heeft elke inwoner van Utrechtse Heuvelrug invloed op. Iedereen kan zijn of haar favoriete lokale sporter, sportploeg, sportclub of basisschool voordragen voor een sportprijs.

Tijdens het eerste lustrum van het Sportgala zal bekend worden gemaakt wie een sportprijs mee naar huis mag nemen. Het Sportgala wordt gehouden op 1 februari 2013 in Sport- en Cultuurcentrum De Binder in Leersum waarbij bekende mensen uit de sportwereld de prijzen weer zullen uitreiken.

Iedereen uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft de mogelijkheid om voor te dragen. Uit deze voordrachten zal de nominatiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de pers, sportkoepels, voortgezet onderwijs en gemeente, drie nominaties per categorie aanwijzen.

Een jury bestaande uit alle voorzitters van sportverenigingen, directeuren van basisscholen en vertegenwoordigers van de gemeenteraad kiezen uit de genomineerden de winnaars.

Voordragen

Tot 1 december 2012 is het mogelijk individuele inwoners, teams, verenigingen en scholen voor te dragen. Op de website van de gemeente (www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl) (Evenementen en & activiteiten, sportprijzen 2012) zijn er eenvoudige invulformulieren geplaatst.

advertentie
advertentie