Lezing Historische Vereniging

1 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De Historische Vereniging Leersum (HVL) houdt op woensdag 10 oktober een ledenbijeenkomst in De Binder, aanvang 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur open. Naast enkele huishoudelijke zaken zal het grootste deel van de avond gereserveerd worden voor een presentatie door Henk Hek over de buurtschap Darthuizen.

Henk Hek woont in Darthuizen en heeft een grote hoeveelheid historisch materiaal verzameld. Het belooft een bijzondere avond te worden waarop ook de aanwezigen in de gelegenheid worden gesteld te reageren op hetgeen wordt gepresenteerd.

Voorafgaande aan de avond en tijdens de pauze is het mogelijk reeds verschenen publicaties van de HVL - voor zover deze nog in voorraad zijn - tegen ledenprijs aan te schaffen, onder meer het boekje 'Darthuizer Herinneringen' van Johan Doornenbal en het pas verschenen boek over 60 jaar Bloemencorso. Ook kan men reeds eerder verschenen exemplaren van HOETWAS (vanaf jaargang 7) bestellen, voor zover de voorraad strekt. Zie voor de inhoud op www.historischeverenigingleersum.nl. De avond is vrij toegankelijk, ook voor niet-leden.

advertentie
advertentie