KCD verliest in eigen huis

1 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het is afgelopen zaterdag KCD1 niet gelukt de punten in Doorn te houden. VZOD was te sterk voor een matig korfballend KCD.

De wedstrijd begon voortvarend. Een strafworp voor VZOD werd gemist en Doorn kwam met 2-0 voor. Omdat KCD in voorgaande wedstrijden slecht begon, leek dit toch hoop te geven in een goede afloop. Na de vakwissel deed VZOD wat terug via een vrije bal, maar een afstandschot van Ivo Stomp bracht KCD op 3-1. Toch begon KCD wat van hun scherpte verliezen. Waar er scherp was begonnen, werd de afronding matiger en er kwamen een aantal erg scherpe aanvallen van VZOD wat zorgde voor een 5-7 ruststand.

Na de rust scoorde VZOD meteen weer, maar Doorn klampte nog aan via een strafworp. Elke keer was het zo dat eerst VZOD een doelpunt scoorde en vervolgens Doorn weer aansloot en het gat op twee punten hield. Tot de 9-11. Toen wist KCD het gat naar 1 punt te verkleinen via een doorloopbal van Geer Janne Baakman. Helaas bleek onmacht toch het bovenliggende woord te worden want KCD kwam nooit meer in de buurt van de punten. De wedstrijd eindigde in 12-14.

Waar KCD afgelopen wedstrijden slecht begon maar nog wist terug te komen, was een goed begin deze keer niet genoeg voor een overwinning.

Doelpunten: Geer Janne Baakman 4, Johan Kraan, Ivo Stomp 3, Laura Briedé, Martine Storm 1

advertentie
advertentie