Geflatteerde nederlaag voor zaterdag vijfdeklasser DVSA

4 oktober 2012 om 00:00 Sport

0-1 Kevin Valkenburg, 0-2 Kevin Valkenburg, 0-3 Brederodes, 0-4 Kevin Valkenburg, 1-4 Ron van Ommeren

AMERONGEN - Een met de juiste instelling spelend DVSA verloor weliswaar terecht van een sterk Brederodes, maar daarbij dient opgemerkt te worden dat de 1-4 nederlaag geflatteerd mag worden genoemd. In de eerste twintig minuten bood de ploeg van trainer Joop Vink goed tegenstand tegen de gasten uit Vianen die ten opzichte van het jaar er voor danig versterkt waren. Alhoewel de beste kans op een voorsprong voor DVSA was, was het in de 29e minuut Brederodes dat op 0-1 kwam en nog geen minuut later kon uitbreiden naar 0-2. Een absolute domper voor de goed spelende Amerongse formatie. Een verdedigende fout van DVSA in de 60e minuut betekende de 0-3 en met nog geen vijf minuten later de 0-4 voor Vianen, was de wedstrijd eigenlijk al gelopen. Alhoewel thuisploeg DVSA middels een strafschop nog wel kon verkorten tot 1-4, was de nederlaag een feit. DVSA trainer Joop Vink:" Een compliment voor het team. De instelling was er en dat doet goed. Een gezien het verloop van de wedstrijd enigszins geflatteerde nederlaag."