De Heuvelrugse Spelen

27 september 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Na het succes van vorig jaar organiseert Sportteam heuvelrug ook dit jaar weer 'de Heuvelrugse Spelen'. Op maandag 15 oktober organiseert het sportteam Heuvelrug 'de Heuvelrugse Spelen' voor alle kinderen van groep 3 tot en me t 8 uit Maarn, Maarsbergen, Doorn, Leersum en Amerongen. Op 17 oktober worden de Heuvelrugse Spelen gehouden voor kinderen uit Driebergen. De zes sporten die worden aangeboden zijn: basketbal, hockey, korfbal, rugby, volleybal en voetbal. Trainers van verschillende sportverenigingen geven deze middag de sportclinics.

Sportteam Heuvelrug bestaat uit combinatiefunctionarissen: gekwalificeerde sporttrainers en -docenten die de jeugd in de Utrechtse Heuvelrug enthousiast begeleiden bij sportieve activiteiten. De Heuvelrugse spelen vinden op maandag plaats in Doorn in sporthal Steinheim. Op woensdag 17 oktober worden de spelen gehouden in sportcentrum Hoenderdaal in Driebergen.

De middag duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur. Doe sportkleding aan en neem zaalschoenen mee. Aanmelden kan van tevoren door een e-mail te sturen met naam en woonplaats naar rosanne.bakker@hotmail.com. Kosten om mee te doen zijn € 3,-. Betalen kan (gepast) aan de deur. Na afloop krijgt iedereen een tegoedbon om eens mee te trainen bij een vereniging.

advertentie
advertentie