DEV niet opgewassen tegen TOV uit Baarn

27 september 2012 om 00:00 Sport

0-1 TOV, 0-2 TOV

DOORN - In de thuiswedstrijd tegen TOV uit Baarn had zaterdag derdeklasser DEV eigenlijk niets in te brengen en leed een terechte 0-2 nederlaag. DEV trainer Michel van Aken:" VOP was gewoonweg de betere ploeg. We wisten niets te creëren en liepen eigenlijk continu achter de feiten aan." Zonder de geblesseerde spelers Rick Andeweg en René Okkersen en de op halve kracht spelende Helder Pedro Salazo was van meet af aan al duidelijk dat winst er niet in zou zitten. TOV was veruit de bovenliggende partij en kwam in de 35e minuut op een op dat moment verdiende 0-1 voorsprong. Die stand bleef ook tot aan de rust op het scorebord staan. Ondanks het feit dat van Aken in de rust wat omzettingen had gedaan, kwam DEV ook in de tweede helft nauwelijks aan de bak en straalde absoluut geen gevaar uit. Een counter van de gasten uit Baarn in de 80e minuut betekende niet alleen de 0-2 voorsprong, maar ook de genadeslag voor de thuisploeg die roemloos ten onder ging tegen een opportuun spelend TOV. Komende zaterdag ontmoet DEV in eigen huis Candia.