Afbeelding

SVMM moet capituleren voor een kwalitatief beter de Bilt

27 september 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 de Bilt, 0-2 de Bilt, 1-2 Niels van der Voort, 1-3 de Bilt, 2-3 Jacob van den Essenburg, 2-4 de Bilt, 2-5 de Bilt, 3-5 Paul Jaarsma

MAARN - SVMM trainer Olaf Kersbergen was met zijn team helaas niet opgewassen tegen een kwalitatief betere Biltse ploeg. Kersbergen:" Mentaal konden we de strijd goed aan en hebben we zeker geen slechte wedstrijd gespeeld. Maar de Bilt had gewoonweg meer voetbalkwaliteit in huis." Al na een vijftal minuten speeltijd keek de Maarnse formatie al tegen een 0-2 achterstand aan en leek het een eenzijdige voetbalduel te gaan worden. Maar niets was minder waar. SVMM herpakte zich en wist in de 38e minuut de aansluitingstreffer binnen te schieten door van der Voort. Een domper voor thuisploeg SVMM dat het net voor het rustsignaal nog een derde tegentreffer moest incasseren. Ruststand 1-3. SVMM dat individueel goed meevoetbalde zag de Bilt in de 65e minuut uitbreiden naar 2-4 en nog geen tien minuten later naar 2-5. Maar gouden wissel Jaarsma wist in de 85e minuut nog te verkleinen naar 3-5 wat uiteindelijk ook de eindstand was. Ondanks verlies een met veel inzet spelende jonge Maarnse ploeg die zeker de punten nog wel binnen gaat slepen.