Buurtbarbecue Boslaan groot succes

17 september 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - De jaarlijkse buurtbarbecue aan de Boslaan in Amerongen werd afgelopen zaterdag gehouden. Het was dit jaar al de zesde keer dat de barbecue werd georganiseerd. De organisatie is elk jaar weer in andere handen, dit jaar waren twee buurmannen verantwoordelijk voor de organisatie. Een buurtbewoner had gezorgd voor een grote tent zodat het evenement ook door kon gaan als het onverhoopt slecht weer zou zijn. Gelukkig werkte het weer goed mee. De vuurkorven en tuinkachels zorgden voor de nodige sfeer en warmte naarmate de avond vorderde.

In totaal waren er 42 deelnemers aan de barbecue, 28 volwassenen en 14 kinderen. De organisatie had aan de gemeente gevraagd om een gedeelte van de Boslaan af te zetten met dranghekken zodat de kinderen naar hartelust konden fietsen en spelen op de rijbaan.

De barbecue begon om 17.30 uur met een welkomstdrankje en duurde tot in de kleine uurtjes. De organisatie had gezorgd voor voldoende vlees voor op de barbecue en de deelnemers hadden salades gemaakt. De volgende ochtend hielpen de buurtbewoners met het afbreken van de tenten en het opruimen van het ,,feestterrein''.

advertentie
advertentie