Winnaars ballonnenwedstrijd Koninginnedag

17 september 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - De twee winnaars van de ballonnenwedstrijd op Koninginnedag van Oranjevereniging Doorn zijn zaterdag 15 september in het zonnetje gezet. Op 30 april werden bij het Cultuurhuis in Doorn zo'n zeshonderd oranje ballonnen de lucht in gelaten. Door de zuidelijke wind zijn waarschijnlijk de meeste ballonnen in de Noordzee terecht gekomen, want er kwamen slechts drie kaartjes terug.

De ballonnen van de 3-jarige Thomas Haanschoten en de eveneens 3-jarige Anne van 't Hoenderdaal kwamen het verste weg. De ballon van Thomas werd in een weiland in Berkhout (Noord-Holland) gevonden. Anne kreeg zelfs een leuke ansichtkaart van de vakantiegangers die haar ballon op Vlieland vonden.

Het bestuur van de Oranjevereniging Doorn verwelkomde samen met Bert van Eeden van MisterBed.nl, twee blije families in de showroom van de meubelzaak. De kleine dame en heer ontvingen uit handen van de secretaris van de Oranjevereniging, de heer Landheer, hun prijs: een waardebon voor een Cars of Princess kinderbed en een bijpassend nachtlampje, beschikbaar gesteld door MisterBed.nl. Beiden konden niet wachten om te gaan slapen in hun nieuwe bed.

advertentie
advertentie