KCD pakt eerst overwinning van het seizoen

17 september 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - KCD 1 mocht het afgelopen zaterdag op eigen veld opnemen tegen het eerste team van Atlantis. Het geplaagde KCD had nog niet het niveau gehaald wat het vorig seizoen wel haalde en moest dus de punten in Doorn houden om de lijn omhoog in te kunnen zetten.

De wedstrijd begon voortvarend. Waar afgelopen wedstrijden KCD met een achterstand begon, werd ditmaal een 2-0 opening neergezet. Toch kwam Atlantis weer terug tot de 3-3. Het beter uit de organisatie spelende KCD kon zich niet sterk maken en de ruststand was 6-6.

Na de rust pakte Atlantis de voorsprong met een zevende doelpunt, maar vanaf dat moment kreeg KCD de overhand. Het eerste team liep uit tot 10-7 en verder tot 13-8. Atlantis deed nog een poging om zich aan te klampen en kwam nog in de buurt met 13-10 en 14-12, maar moest uiteindelijk laten gaan. Het fluitsignaal klonk toen de 15-12 op het bord stond.

Al met al heeft KCD met werklust, organisatie en vooral met elkaar voor een boeiende pot gezorgd en voor twee punten. De weg omhoog is ingezet, maar zoals altijd, valt er nog veel te leren.

Doelpunten: Ivo Stomp: 5, Johan Kraan en Laura Briedé: 3, Susanne Honingh: 2, Martine Storm en Jort van Burken: 1

advertentie
advertentie