Project-2010 in Nieuw Salem

14 september 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Sinds juni 2010 worden deze speciale, laagdrempelige bijeenkomsten georganiseerd op de tweede en vierde zondag van de maand in de Immanuëlkerk in Driebergen. Ze hebben een ander karakter dan de traditionele eredienst en zijn ook bedoeld voor rand- en buitenkerkelijken. De stoelopstelling wordt gewijzigd en in plaats van het orgel speelt een band.

Omdat de Grote Kerk op dit moment wordt verbouwd zijn er vanaf 23 september in de Immanuëlkerk twee diensten achter elkaar (één van de gebruikelijke Immanuëlwijk en één van de drie wijken die normaal in de Grote Kerk samenkomen). Omdat er dan geen plek meer is voor de Project-2010 meeting wordt deze dit keer gehouden in Nieuw Salem. En omdat voor gezinnen met jonge kinderen 12.00 uur eigenlijk aan de late kant is, is ook besloten om de bijeenkomst nu om 11.00 uur te beginnen. Inloop vanaf 10.30 uur. Na afloop, dus om circa 12.15 uur, is er gelegenheid tot napraten onder genot van koffie, thee of fris.

Spreker is Jan Fokker uit Houten; hij zal vanuit de Bijbel het belang laten zien van groepen en ook zijn persoonlijke ervaringen hiermee met het publiek delen.

advertentie
advertentie