Ondernemend Heuvelrug: Sanbury’s kleurrijk wonen

13 september 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Daarom zijn we geen lid van een inkooporganisatie. We willen zelf de vrijheid hebben om eigen keuzes bij het inkopen te maken. Zo kunnen we een grotere variatie bieden en hebben we regelmatig slechts een enkel exemplaar van een bijzonder decoratiestuk. Of een leuke aanbieding die een breed publiek aanspreekt.”

DRIEBERGEN - Kleur, dat is wat Sanbury’s Home Furnishing onderscheidt van andere winkels op het gebied van woninginrichting. De winkel is alweer 15 jaar gevestigd aan de Hoofdstraat in Driebergen. ,,Na de start op de rechterhoek van het pand, hebben we de winkel nog twee keer kunnen uitbreiden”, vertellen eigenaren Sander en Joyce Marchal. Nu geven de etalages rondom een fraaie indruk van alles wat Sanbury’s te bieden heeft. Uitgangspunt is om te verkopen waar ze zelf achter staan.

door Monique José Timmermans

Het echtpaar Marchal kan het huis van zolder tot kelder inrichten en stofferen, de winkel geeft met name een beeld voor de woonkamer. Verschillende hoekjes met verschillende stijlen. Zoals de rustige aardetinten die al langer de trend bepalen, naast het paradepaardje bij de entree waar de kleuren de klanten gelijk vrolijk stemmen. Maar ook met behang dat dertig jaar geleden een hit was, is door Sanbury’s een hedendaagse sfeer neergezet.

Jarenlange ervaring in het vak zorgt voor een vertaling van de wensen en trends naar een interieur dat de klant als ‘eigen’ ervaart. ,,We zijn geen binnenhuisarchitecten die de inrichting maken, maar beginnen bij wat de klant aanspreekt. Zo vragen we hem uit tijdschriften te scheuren wat hij mooi vindt of thuis zou willen hebben. Met die informatie gaan we aan de slag. We combineren die onderdelen en ideeën tot één samenhangend geheel met een eerlijk advies. Vervolgens meten, bezorgen en plaatsen wij zelf.’’

Maar ook voor een nieuw item in een bestaand interieur heeft Sanbury’s veel in huis. Van gordijnen en vloerbedekking tot accessoires als kussens en verlichting. Vooral op het gebied van verlichting is veel mogelijk. Naast de standaardmodellen maakt Sanbury’s ook zelf lampenkappen in elke gewenste maat, kleur, stof of behang. ,,Dat kan ook goed van pas komen bij een erfstuk met een afwijkende bevestiging.” Op het gebied van gordijn- en meubelstoffen is de keuze eigenlijk oneindig. De prijzen variëren. Zo levert Sanbury’s al gordijnen vanaf €19,95 per meter stof, inclusief maken. Om het 15-jarig jubileum te vieren biedt Sanbury’s tot en met 31 oktober op de stoffen, behangen en meubelen van Designers Guild een korting van 15%. Deze korting geldt ook voor de vouwgordijnen van Inside en de rolgordijnen en jaloeziën van het merk Zonnelux.

www.sanburys.nl.

advertentie
advertentie