Unieke samenwerking Fibou kinderopvang en Lekker

11 september 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Fibou kinderopvang en Lekker. zijn een unieke samenwerking met elkaar aangegaan. De ouders van de kinderen op het kinderdagverblijf en de BSO van Fibou kinderopvang kunnen vanaf vorige week gebruiken maken van de dinerservice van Lekker.

De ouders halen aan het einde van de werkdag hun kinderen op bij Fibou kinderopvang en tegelijkertijd kunnen zij een verse en gezonde maaltijd meenemen naar huis. Lekker. kookt speciaal voor de Fibou kinderopvang ouders (en hun kinderen) en levert dit af op het bedrijfsbureau op de Vijverlaan 10. Op die manier houden de gezinnen tijd over om heerlijk te kunnen genieten van de maaltijd na een drukke dag.

Lekker. werkt alleen met biologische of op zijn minst op duurzame wijze geproduceerde ingrediënten. Daarbij maakt Lekker. zoveel mogelijk gebruik van lokale leveranciers van (streek)producten, de zogenaamde ,,Helden van Lekker''. Alle maaltijden worden dagelijks vers gekookt in de eigen keuken van Lekker. Het aanbod is gevarieerd, wisselt per seizoen en bevat voor ieder wat wils.

Fibou kinderopvang verzorgt kinderopvang in Driebergen, op maat voor kinderen van 0 tot het verlaten van de basisschool. Zij bieden daarvoor kinderdagverblijf en tussen- en naschoolse opvang aan. Na het verlaten van de basisschool biedt Fibou ook huiswerkbegeleiding aan op de Campus-Hoenderdaal. De dinerservice zal in eerste instantie als pilot project worden aangeboden op kinderdagverblijf ,,'t Vijvertje'' en BSO de Spetters op de Vijverlaan 10. Wel is deze service beschikbaar voor alle ouders van Fibou Kinderopvang. Naast de dinerservice biedt Fibou kinderopvang haar ouders een scala aan extra services zoals een pakketservice, koffie ''to go'' en de ouders hebben de beschikking over een locatie voor het houden van kinderfeestjes. Hiermee legt Fibou kinderopvang niet alleen de kinderen in de watten, maar zeker ook de ouders.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft Fibou kinderopvang een bewuste keuze gemaakt voor de samenwerking met lokale bedrijven in Driebergen zoals Lekker. Hierdoor hoeven de maaltijden geen onnodige kilometers te maken (tussen de keuken van Lekker. en de Vijverlaan slechts 400 meter!) en stimuleert Fibou kinderopvang lokale ondernemingen.

advertentie
advertentie