Parkinson themadag in Driebergen

10 september 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - ISZ De Brug houdt op woensdag 26 september in samenwerking met Birkhoven Zorggoed een themadag ,,Parkinson in beweging'' rondom de ziekte van Parkinson. Deze dag is speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonismes en hun partners/mantelzorgers.

De themadag vindt plaats bij ISZ de Brug op de locatie aan de Nassau Odijckhof 3. Vanaf 9.30 uur zijn geïnteresseerden welkom. Om 10.00 uur wordt de dag geopend door C.M. Pleizier, neuroloog in het Diakonessenhuis Zeist. Daarna worden er vier verschillende workshops aangeboden waaruit in twee rondes een keuze gemaakt kan worden. 's Middags is er een actief programma. Dan kunnen de bezoekers uit een clinic Nordic Walking of Parkinson Fitness. Het ochtend- en middagprogramma zijn onafhankelijk van elkaar te volgen.

Voor de lunch kan men zich aanmelden bij Liesbeth van Deventer: telefoonnummer 0343 555893 of per mail: L.vandeventer@iszdebrug.nl.

Cursussen Parkinson

ISZ de Brug geeft naast de Parkinson themadag verschillende cursussen, zoals een cursus Parkinson en Cognitie (start 15 november) en een cursus Parkinson in de Praktijk (start 1 november), waarvoor nog een beperkt aantal plaatsen vrij is.

advertentie
advertentie