Afbeelding

DVSA toont geen karakter in de uitwedstrijd tegen VIOD

13 september 2012 om 00:00 Sport

0-1 Roy van Meerwijck, 0-2 Leon van Leeuwen, 0-3 Leon van Leeuwen, 1-3 VIOD, 2-3 VIOD, 3-3 VIOD, 4-3 VIOD, 5-3 VIOD

AMERONGEN - In de uitwedstrijd tegen VIOD uit en in Tienhoven ging DVSA karakterloos met 5-3 ten onder. Daar zag het in de eerste helft zeker niet naar uit. Binnen 32 minuten stond de ploeg van trainer Joop Vink op een 0-3 voorsprong en leek er eigenlijk voor de Amerongse formatie geen vuiltje aan de lucht. Alhoewel er met die ruime voorsprong werd gerust, hield Vink in de rust zijn mannen voor dat de wedstrijd nog niet voorbij was en dat er geconcentreerd verder gespeeld diende te worden. Maar dat bleek uiteindelijk tegen dovemansoren gezegd. Binnen een kwartier in de tweede helft kwam VIOD terug naar 3-3 en kwam door een keeperfout aan DVSA zijde zelfs op een 4-3 voorsprong. Met twee rode kaarten voor VIOD en dus maar negen man in het veld slaagde een karakterloos DVSA er vervolgens niet in om hiervan gebruik te maken. Erger nog. Het liet toe dat de thuisploeg kon uitbreiden naar een uiteindelijke 5-3 eindstand. Een blamage van jewelste voor een zeker in de tweede helft zonder de juiste instelling spelend DVSA.