SVMM kent een meer dan goede start tegen SVP

13 september 2012 om 00:00 Voetbal

MAARN - Thuisploeg SVMM kende een goede start in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Met 5-3 bleef de ploeg van trainer Olaf Kersbergen tegenstander SVP de baas. Een voetballend veel beter SVMM kwam in de 16e minuut van de eerste helft op een 1-0 voorsprong door een treffer van Mark Hamulyak op assist van Juri Goed. Met goed combinatie -en positiespel kon de thuisploeg in de 23e minuut uitbreiden naar 2-0 door ditmaal een doelpunt van Goed. Ondanks het grote speloverwicht van de Maarnse formatie kon SVMM niet voorkomen dat SVP de aansluitingstreffer binnen kon schieten. Ruststand in Maarn 2-1. Een beoordelingsfout van de scheidsrechter in de 50e minuut ( absoluut géén hands voor Jacob van den Essenburg) betekende uit de toegekende strafschop de gelijkmaker voor SVP (2-2). Een tot op de botten getergd SVMM deed er vervolgens nog een schepje bovenop en wist op een verdiende 4-2 voorsprong te komen. Een "cadeautje" in de 70e minuut bracht SVP weliswaar terug naar 4-3, maar in een goed slotoffensief bepaalde de thuisploeg de eindstand op 5-3. Een prachtig resultaat voor de ploeg en de debuterende trainer Olaf Kersbergen.