Familietoernooi bij De Haaskamp

4 september 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Bij Hockeyclub De Haaskamp werd op zondag 2 september weer een familietoernooi gehouden. Tijdens dit toernooi waren oude, jonge, ervaren en onervaren spelers actief. Zo kon het dus gebeuren dat een vijftigjarige een zevenjarige tegenkwam in het veld. Overigens stond bij deze individuele duels de uitkomst niet op voorhand vast. Regelmatig werd de oudere garde lelijk verast door de beweeglijke jeugd.

Om het geheel wat extra kleur te geven was er voor een thema gekozen namelijk 'Hollywood'. Het idee van het thema was dat iedereen zijn outfit in de sfeer had gebracht van film en filmsterren. En dat is gelukt. Bijna heel Hollywood was aanwezig. Zo zag je de Chipmunks, waren er Cowboys en Indianen in overvloed, waren de Pirates of the Nederrijn te zien en zelfs de Man in Black hadden tijd om te komen. Voor de laatste werd het overigens snel duidelijk waarom je normaal niet in een pak gaat spelen, er was ernstig sprake van zweet. Gelukkig was er voor iedereen na afloop nog een borrel om af te koelen en sterke verhalen op te hangen.

Al met al kijkt de organisatie terug op een bijzonder geslaagd toernooi waarvan iedereen met volle teugen heeft genoten.

advertentie
advertentie