Kennismaken met kinderatelier

2 september 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Kinderen van 8 tot en met 12 jaar zijn kunnen op vrijdag 7 september terecht bij het kinderatelier voor een kennismakingsmiddag van 16:00 tot 18:00 uur.

Het kinderatelier is een wekelijks terugkerende activiteit op de vrijdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur. Er worden verhalen, versjes, sprookjes, fabels, legendes en mythologieën verteld. Naar aanleiding hiervan wordt er af wisselend getekend, geschilderd en geboetseerd. Zo maken de kinderen kennis met verschillende materialen en leren ze hoe die gebruikt kunnen worden. Kosten voor deelname zijn €8,50 per keer.

Tijdens de kennismakingsmiddag op vrijdag 7 september is de netree gratis. Kinderen die hieraan willen deelnemen kunnen zich aanmelden bij Lilian van der Stap, tel: 0343-514487, e- mail: lvdstap@zonnet.nl.

Het kinderatelier is een initiatief van Lilian van der Stap. Zij geeft cursussen tekenen, schilderen en boetseren. Vanaf haar tiende jaar ging zij zelf wekelijks naar de kunstacademie in Den Haag, waar zij later ook afstudeerde.

advertentie
advertentie