Jazz op zondag

2 september 2012 om 00:00 Nieuws

Driebergen - In Champ'Aubert start op  zondag 16 september het 22ste seizoen van 'Jazz op Zondagmiddag in Champ'Aubert' met een gevarieerd programma. Tot en met april 2013 worden op de derde zondag van de maand van 14.30 tot 17.30 uur concerten gegeven in het gelijknamige Champ'Aubert in Driebergen.

De spits wordt afgebeten door de Falcon Town Jazz Band. Een swingend orkest met gedreven, ervaren muzikanten, afkomstig uit de regio Zuid-Oost Brabant en Belgie. Zoals de naam al doet vermoeden, vond de Falcon Town Jazz Band zijn oorsprong in Valkenswaard. Ontstaan op basis van de gemeenschappelijke wens om fijn muziek te maken. Er zit een brok ervaring in deze band, dat wordt duidelijk als je naar de voorgeschiedenis van de muzikanten kijkt. Sommige bandleden zijn al vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw actief met muziek bezig en speciaal met Jazz muziek.

Het uitgebreide repertoire is veelzijdig en afwisselend. Liefhebbers van oude stijl jazz komen aan hun trekken. Muziekstukken uit de twintiger en dertiger jaren van de vorige eeuw, maar ook uit latere perioden worden gespeeld. Snelle nummers, zoals Avalon, Sweet Georgia Brown en You're Nobody's Sweetheart worden afgewisseld met nummers in een wat rustiger tempo, zoals Do You Know What It Means To Miss New Orleans, I'm Confessing, Tishomingo Blues, Georgia On My ind en I Get The Blues When It Rains.

Bezetting

Cor Meppelink, klarinet, saxofoon en zang

Gerrit Koppert, trombone

Eric Tuytschaever, trompet, bügel

Eddie Reepmaker van Belle, slagwerk

Bert Sibbing, piano

Henk Heringa, banjo, gitaar

Ad van Mensvoort, bas

Zaal open: 14.00 uur

Aanvangstijd: 14.30 uur

Adres: Boterbloem 1 Driebergen

Toegangsprijs: € 10,00 per persoon

Seizoenskaart: € 65,00 per persoon

Tel : 03438-14233

Kaarten alleen aan de zaal verkrijgbaar

Meer informatie: www.champaubert.nl

advertentie
advertentie