DVSA in openingswedstrijd nieuwe seizoen kansloos tegen VSC

6 september 2012 om 00:00 Sport

0-1 VSC, 0-2 VSC, 0-3, VSC

AMERONGEN - Zaterdag vijfdeklasser DVSA startte de eerste wedstrijd van het seizoen met een 0-3 verlies tegen VSC uit Utrecht. Al na 20 seconden keek de ploeg van trainer Joop Vink al tegen een 0-1 achterstand aan en werd de thuisploeg vervolgens het eerste kwartier van de wedstrijd van het kastje naar de muur gestuurd. Alhoewel DVSA zich vervolgens herpakte maar de diverse geboden kansen onbenut liet, was het in de 44e minuut toch weer VSC dat door zwak verdedigen van de Amerongse ploeg op een 0-2 voorsprong kwam. Zo kort voor rust een absolute domper voor de thuisploeg. Slecht verdedigen kort na aanvang van de tweede helft betekende de 0-3 en was de wedstrijd eigenlijk al gelopen. DVSA probeerde het nog wel maar het geloof in eigen kunnen verdween als sneeuw voor de zon. Trainer Joop Vink:" Alhoewel enigszins geflatteerd toch een meer dan verdiende overwinning van VSC. We waren niet attent genoeg op de beslissende momenten." Voor Vink goed nieuws dat routinier Johan Klomp toch weer de training oppakt en mogelijk de volgende wedstrijd weer van de partij is.