DEV start de competitie met een driepunter tegen Eemboys

6 september 2012 om 00:00 Sport

0-1 Tim Kas, 1-1 Eemboys, 1-2 Tim Kas

DOORN - Met twee gave treffers schoot DEV aanvaller Tim Kas zijn ploeg naar een 1-2 overwinning in de uitwedstrijd tegen Eemboys. De Doornse formatie onder leiding van trainer Michel van Aken kende een goede start en was eigenlijk gedurende het gehele verloop van de wedstrijd de bovenliggende partij. Met de 0-1 voorsprong voor Kas in de 5e minuut leek het een aardige uitslag te gaan worden in het voordeel van zaterdag derdeklasser DEV. Maar niets was minder waar. Eemboys kwam in de 15e minuut op gelijke hoogte (1-1), waardoor Doorn het moeilijk kreeg tegen een opportunistisch spelende thuisploeg. Maar na een half uur pakte DEV de draad weer op en werd een prachtige combinatie Rick Andeweg - Tim Kas door laatste fraai afgerond (1-2). Ook in de tweede helft een betere Doornse formatie die er echter niet meer in slaagde om nog iets aan de 1-2 voorsprong en tevens einduitslag te veranderen. Michel van Aken:" Over de uitslag ben ik tevreden, maar over het veldspel zeker niet. Daar zal de komende weken duidelijk nog het een en ander aan moeten gaan veranderen."